BALMAIN Paris Men

Creëer de perfecte sleek back look met dit essentiële styling product! Een hermodelleerbare wax die definitie, glans en een flexibele hold geeft die de hele dag door balmain-shine-wax_resizedhoudt. Gemakkelijk uitwasbaar dankzij de formule op waterbasis. Deze Shine Wax, verrijkt met kenmerkende Balmain geur, is een musthave voor fashionable mannen.De ingrediënten zijdeproteïne en argan olie, zorgen voor een optimale vochtregulatie in de haarcellen. Ze herstellen droog en beschadigd haar en berschermen het tegen invloeden van buitenaf.

– Hermodelleerbare / flexibele hold
– Polijstend effect
– Gemakkelijk uitwasbaar

Gebruik:

Wrijf tussen de handen en breng aan op nat of vochtig haar. Modelleer naar wens.

Tip:

Breng de Shine Wax aan op vochtig naar achter gekamd haar voor de perfecte sleek back look

Styling gel:

De perfecte formule voor krachtige styling. Het kan gemakkelijk uitgewassen worden dankzij de op water gebaseerde formule. De ingrediënten Silk Protein en Arganbalmain-styling-gel-strong_resized Oil ze repareren en beschermen beschadigd, droog en zwak haar tegen extreme omgevingsfactoren. Verkwikkend met de kenmerkende Balmain-geur, is deze Styling Gel Strong voor mannen.

– Langdurige hold
– kan op nat of droog haar
– niet flexibel

Gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid Styling Gel Strong aan op je vingertoppen. Stijl dan je haar.

Strong Paste:

Balmain Matt Paste is het ultieme styling product om elke haarstijl mee te creëren. De Matt Paste heeft een zachte textuur en hermodelleerbare hold waardoor hetbalmain-styling-gel-strong_resized haar de hele dag door opnieuw gestijld kan worden. Geeft textuur en definitie met een matte finish en is makkelijk uitwasbaar door de formule op waterbasis. Deze Matt Paste, verrijkt met kenmerkende Balmain geur, is een musthave voor fashionable mannen.
De ingrediënten zijdeproteïne en argan olie, zorgen voor een optimale vochtregulatie in de haarcellen. Ze herstellen droog en beschadigd haar en beschermen het tegen invloeden van buitenaf.

Gebruik: wrijf tussen de handen en breng aan op droog of vochtig haar. Modelleer naar wens

Styling powder:

Styling Powder is een haarpoeder dat textuur en volume aan de haaraanzet toevoegt, voor langhoudende haarstijlen met een flexibele hold. De lichtgewicht formule geeft iedere haar textuur en creëert maximaal volume aan de haaraanzet. Geweldig voor textuur in of voor natuurlijk volumineuze looks met een matte en balmain-styling-powder_1_resizedonzichtbare finish. Goed voor dagelijks gebruik en alle haartypen.

– Creëer maximaal volume vanuit de haaraanzet
– Direct textuur
– Geeft definitie aan het haar

Gebruik:

Breng aan op droog haar, gebruik de vingertoppen om het product goed bij de aanzet te verspreiden. Dit creëert onmiddellijk body, vol haar en textuur. Slechts een kleine hoeveelheid is genoeg om een geweldig resultaat te bereiken.

Tip:

Om meer body en definitie toe te voegen, breng de Styling Powder aan op de lengtes van het haar en kneed het haar.