MARC INBANE natural tanning spray

Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke vakantiekleur te hebben. De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.

Counter_display2-440x450  valentinewebshop-440x450

MARC INBANE black exfoliator

Een rijk hydraterende gezichtsscrub, die de huidteint 
een verhelderende impuls geeft en laat stralen.
 Bijzonder aan dit product is de zwarte kleurvorming tijdens het gebruik, de extreem hoge antibacteriële werking, verjonging van de hoornlaag en de combinatie van exclusieve ingrediënten uit de natuur.
De scrub is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de MARC INBANE natural tanning spray. Een behandeling met de black exfoliator voorafgaand aan een spraytan, egaliseert oneffenheden en resulteert in een langer behoud van de bruine teint.
Het luxe assortiment van MARC INBANE is uitgebreid met een handzame glove voor een gelijkmatige verdeling van de spray op het lichaam. De fijne microvezelstructuur in de glove geeft zelfs moeilijk bereikbare plekken, zoals de achterkant van armen en benen, eenvoudig een egaal resultaat. De glove absorbeert de spray minimaal wat zorgt voor een maximaal resultaat op het lichaam, pluist niet en kan gewassen worden op 30 graden.
Tip: De glove kan ook gebruikt worden voor het gezicht en decolleté.
MARC INBANE’s le teint is een luxe vochtinbrengende getinte dagcrème voor dagelijks gebruik. Le Teint zorgt voor een stralende huid en beschermt deze tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De aanwezigheid van Bronzyl® zorgt voor verlenging van uw teint verkregen door de zon of onze natural tanning spray. Ingrediënten zoals Sheabutter, Hygroplex® en een NMF-complex optimaliseren de vochtbalans perfect voor een zachte en soepele huid. Le Teint is verrijkt met een geavanceerde UV-bescherming die vroegtijdige veroudering voorkomt.
Een natuurlijk plantenextract is toegevoegd voor zijn verzachtende en kalmerende eigenschappen, wat resulteert in een verfijnde textuur en een zijdezachte huid. De olievrije multivitaminecrème is geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige. De huid wordt sterk en stralend, waardoor deze zijn natuurlijke harmonie terugkrijgt om de mooiste emoties te onthullen.

 

Glove_webshop1-440x450 leteintnewklein-1-440x450  Natural_tanning_spray_webshop_retail1-440x450