Extensions

Wil jij graag lang haar met veel volume? Heb je kort haar en wil je graag lang haar?  Zou je graag extensions willen maar je vind de prijs teveel? Je hebt bij ons de mogelijkheid om gespreid te betalen d.m.v. een 1/2 jaar contract. Wil je hier meer over weten loop gerust eens binnen voor meer informatie. Wij zorgen ervoor dat je dan het komende half jaar er top uit ziet!

balmain_hair_extensions

De Balmain vrouw

voel de luxe van parijse schoonheid. Het modelabel Balmain heeft een stylingslijn ontwikkeld voor en door session stylisten. Het zijn de essentiele basisbenodigheden om de ultieme look te creëren. Een look synoniem aan de Balmain vrouw.

Voor meer informatie van de nieuwe producten kunt u bij ons in de salon terecht.

  ebfa_9909

Met Trots zijn wij de eerste Balmain Hair+ Hairsalon…..

Marja Heeft 9 jaar bij dit mooie bedrijf gewerkt en heeft een enorme kennis in allerlei haartoevoegingen.

Wij hebben haartoevoegingen van Balmain Hair. Zowel systemen die permanent ingezet kunnen worden als produkten die je voor een dag in je haar klipst.

Prijzen variëren van 16,– tot 450,-. Geheel afhankelijk wat u wensen zijn.

Haartoevoegingen voor zowel kleur, volume en lengte….alles is mogelijk maar is ook helemaal op uw wensen en wat mogelijk is in uw haar, afgestemd.

Doublehair: dit is een systeem dat wordt vastgezet met soft rings. De strips blijven 6-8 weken zitten en kunnen 3-4x herplaatst worden. Deze strips worden voornamelijk gebruikt voor Haarverlenging. prijzen vanaf 350,– Lengtes van het haar: 40 cm en 60 cm (100% human hair)

Elegance: dit zijn inklips haarstukken, dus makkelijk zelf te doen. Deze worden vooral gebruikt voor opsteek kapsels. het haar is memory hair, tot 160gr te stylen.  Never a bad hairday! prijzen vanaf 45,–

Hair make-up: inklips haarstukken voor lengte en volume. gemaakt van memoryhair, tot 160gr te stylen. prijzen vanaf 100,– lengtes: 25cm, 40cm en 60cm

Balmain Hair dress: mooie 3D kleuren. makkelijk zelf in te brengen dmv touwtje. 40 cm en 60 cm. 100% echt haar.

Exclusief, selectief Volume systeem, Système Volume. Voor langdurig volume in uw haar.

 

Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw

Balmain hair staart: makkelijk om zelf in te brengen. Zelfs als je een heel kort van je eigen haar kan maken, kan je met dit haarstuk een staart creëren van 55 cm lang (memory hair).

 

SV-main-intro-2010-664x556

 

Waarom Balmain hair?

40 jaar geleden heeft Balmain Hair een missie ontwikkeld, namelijk het opsporen, selecteren en het bewerken van het beste haar ter wereld.  Het toegewijde team rust niet totdat ons haar perfect is, ze zijn allemaal getrainde specialisten en zijn actief in consult en trainingen in ruim 50landen. Probeer het haar van Balmain Hair, Balmain is niet zonder reden het enige bedrijf wereldwijd die 6 maanden garantie op de haar kwaliteit biedt. Zij houden zichzelf verantwoordelijk voor wat zij leveren.
Wij bij Personal hair & body sculpture werken met het exclusieve Systeme Volume. Dit systeem biedt fijn haar en normaal haar, wordt met 5 volumizers tegelijk ingezet en is voor meer volume in
je haar. Blijft 2 tot 3 maandenzitten, afhankelijk van eigen haargroei. Vraag naar de mogelijkheden in de salon.

ebfa_9895ebfa_9750

 

Styling producten

Een veelzijdige collectie van hoge kwaliteit styling producten, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bereid het haar voor op het stylen met de pre styling cream, voor een ultieme bescherming en voeding van het haar. Voeg oneindig volume toe met de texturizing volume spray, finish het haar met de styling gel strong of shine wax voor een glanzende , strakke look. Creëer een matte natuurlijke look met de matt paste voor een medium hold en gebruik de matt clay voor een langdurige fixatie met oneindige structuur.

DE STYLING MUSTHAVES VOOR FASHIONABLE MANNEN EN VROUWEN.
FB_IMG_1442508951713

Balmain Paris Hair Couture’s

Balmain Paris Hair Couture’s lichtgewicht shampoo zorgt voor volume en is geschikt voor alle haartypes. Een luxueuze en milde dagelijkse shampoo: gemakkelijk te gebruiken. Voor zijdezacht en perfect gestijld haar. Parabenen en sulfaat vrij.

Tijd voor een energie boost! De Conditioner is de ultieme lichtgewicht, voedende conditioner voor droog of beschadigd haar. De revitaliserende formule herstelt de vitaliteit van het haar zonder het haar te verzwaren. De formule bevat een selectie van vitamine E, F en P. De ultieme ingrediënten voor glanzende en gezonde lokken.

  • Vrij van parabenen
  • Optimale voeding voor beschadigd haar
  • Creëert zacht en gepolijst haar

Tijd voor gezond en stralend haar! Het Masker  is een prachtig product om beschadigd haar intens te herstellen. Geef uw haar de verzorging die het nodig heeft! Een intens voedende behandeling voor droog, beschadigd en overbehandeld haar. Versterkt en herstelt het haar van binnenuit. Voor diep gevoede, glanzende lokken.

  • Vrij van parabenen en sulfaat
  • Intense voeding voor droog en beschadigd haar
  • Creëert elastisch, glanzend en gerevitaliseerd haar

    balmain care webitem-tools-goldenspabrushset_1